Vier keer veggie

Standaard

Ik heb een nieuwe job! Ik ga mij -als vrijwilliger- nog meer met de externe communicatie van EVA bezighouden en zo mee het EVAngelie uitdragen. (Woordgrapje niet zelf bedacht, the credits daarvoor gaan naar Lize en een fles bosbessenwijn). Ik heb er zin in. Sociale media en pers, here we come. Misschien moet ik mij toch eens een smartphone aanschaffen…

En hups, we krijgen meteen media-aandacht.  Veggie kok Sylvia Steelandt heeft een leuk artikel geschreven over de vegetarische activiteiten tijdens de week van de smaak op de blog van ‘VTM koken’. Uiteraard met vermelding van onze Bistro V en met heerlijke receptjes die jullie zeker eens moeten proberen. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik eigenlijk helemaal weinig of geen verdienste heb aan die column maar ik ben toch blij. En het is toch maar mooi mijn foto die online verschijnt. Een workshop foodphotography dringt zich op.

Om dat te vieren een veggie winterBBQ met Thaise tofuspiesjes? Daar is mijn terras jammer genoeg niet op voorzien. Boke speculaas van de Sint is ook lekker.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s