En wij vierden mee

Standaard

Eva De Roovere heeft een nieuwe CD. “Viert”. Alhoewel de CD al een paar maanden oud is, was er gisteren het officiële releaseconcert in de AB club in Brussel. Ik ben al verschillende keren in de AB geweest maar nog nooit in de club. Leuk zaaltje! Het is niet te groot, ideaal voor een intiem concert met breekbare liedjes. “Kleine blote liedjes” zoals Eva er al heel wat maakte.

Leuk concert ook. Het voorprogramma van Barefoot and the shoes was okay, maar niet top. Ze maken fijne muziek maar nogal donker, en ik was in een happy mood. Ook bij de hoofdact waren er niet veel toeters en bellen, maar wel een piano, een gitaar, een klarinet en een hele mooie stem. Eva speelde niet enkel de liedjes van de nieuwe CD zodat we ook wat konden meezingen. (Mijn ogen toe, Fantastig toch, Ik ga op reis) -Sorry daarvoor, het was een tikje vals-

Jammer van de technische problemen (waar het publiek niet veel last van had) maar om te zingen moet het niet gemakkelijk geweest zijn. Zenuwen op het podium.

Radio 1 heeft het concert trouwens opgenomen dus als je er gisteren niet bij was, hoor je het binnenkort wel op de radio.

Advertenties

2 gedachtes over “En wij vierden mee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.