Uitrusten in het weekend, dat is voor watjes zeker?

Standaard

Het (verlengd) weekend begon met het jazzconcert waar ik eerder over schreef. Er volgden twee bezoekjes aan het metekindje, een kaas- en wijnavond, een repetitie (want komend weekend heb ik zelf een concert) en tussendoor nog wat boodschappen en praktisch geregel. Zondagmiddag eindigden we met een “Hommage à Brel”, een concert in de stadsschouwburg van Mechelen. Filip Jordens -begeleid door vier erg goede muzikanten- brengt liedjes van Jacques Brel.

Behalve de klassiekers “Ne me quitte pas” en “Marieke” ken ik niet erg veel van Brel -en is mijn kennis van het Frans waarschijnlijk te beperkt om al de liedjes te verstaan- maar ik heb genoten van een zeer energiek, goed en grappig concert.

Filip Jordens kan niet alleen goed zingen. Hij brengt Brel terug tot leven, drijft ook de spot met politici, de bourgeoisie en flaminganten …

Dit filmpje klopt eigenlijk niet met mijn beeld dat ik heb van de voorstelling/het concert maar bekijk het toch maar even.

 

Ik wou soms dat ik een watje was… En dat volgend weekend een uur langer duurt ipv een uur korter. Wanneer moet ik anders nog uitrusten?

Advertenties

2 gedachtes over “Uitrusten in het weekend, dat is voor watjes zeker?

  1. Lap seg. Wil je daarmee zeggen dat we volgend weekend weer overschakelen van winter- naar zomeruur? Dat had ik nog niet door… Geluk dat je het zegt. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.