Back in Belgium/Business

Standaard

Of ik het gemist heb, het bloggen? Een piepklein beetje misschien. Zo heel af en toe dacht ik “Oh, dit moet ik opschrijven.” maar de goesting om te schrijven woog niet op tegen de Kretenzische en Leuvense zon, de cocktails, de uitstapjes, de rust zo heel erg af en toe.

Het zit er weer op. Het vakantie vieren. Terug tijd om te computeren, om de 700 foto’s te selecteren/bewerken en om te schrijven dus. Ik heb in ieder geval genoeg inspiratie om enkele artikels te kunnen schrijven.

Het korte verslagje over onze Kretareis gaat alvast zo: het was tof! Warm maar soms ook bewolkt -daar waren mijn verbrande schouders niet rouwig om-. Grieken rijden een beetje zot, maar we hebben ons huurautootje niet volledig in de prak gereden. (900 km extra op de teller en zes schrammen op de rechterflank) Knossos was ok, maar Festos is mooier en vooral ook rustiger. We hebben welgeteld een kwartier aan het strand gelegen en toch wel een uurtje aan het meer van Kournas. Prachtig uitzicht uit onze hotelkamer. (Alleen jammer dat we eerst een serieuze klim moesten doen om daar te komen) Santorini is prachtig maar zo’n excursie met een bus is niks voor ons. Supersympathieke mensen (alleen jammer dat oudere Grieken echt enkel Grieks praten en hele verhalen afsteken in het Grieks als ze ‘Kalimera’ horen) En ja, we zijn nog steeds samen. Relatietest numero uno: geslaagd.

Binnenkort veel meer!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

4 gedachtes over “Back in Belgium/Business

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s