Op reis met je lief: relatietest één

Standaard

De vraag die volgt op “Hoe was je vakantie?” is “Geen ruzie gemaakt met het vriendje?” Neen dus. Want alhoewel de helft van mijn vriendenkring de eerste vakantie met uw lief bestempelt als een eerste grote relatietest hebben wij geen problemen ondervonden. Test geslaagd zeker?

Ofwel zijn wij gemakkelijke mensen, ofwel zijn we een goede match. Ofwel is het een combinatie van beiden. We ergerden ons aan dezelfde dingen en vonden dezelfde dingen het leukst dus qua activiteiten op vakantie zit dat goed. Ik ga geen uren aan het zwembad moeten liggen tijdens volgende reizen. Ieder om beurt zijn goesting en ieder om beurt trakteren, lastiger hoeft dat niet te zijn.

Wat een tweede relatietest had kunnen zijn is een dag doorbrengen in het ziekenhuis voor een wijsheidstandenoperatie en de miserie met ijszakjes en yoghurt achteraf maar ook die test hebben we glansrijk doorstaan. Easypeasy om iemand die constant met complimenten gooit in de watten te leggen.

Ziekenhuisbezoekjes staan gelijk aan wachten. En dat is niet altijd even leuk. Zeker niet als je nuchter moet blijven voor een operatie. Even een wandelingetje doen om stoom af te laten kan dan deugd doen.

Ik heb de “zieke’ nadien zelfs met zijn auto naar huis gereden. Zonder borduurs te raken of stil te vallen. Een verkeersongeval was een grotere relatietest geweest maar te veel is trop he.

Suggesties voor een volgende test? Twee weken 24/7 samen lukt dus.

Advertenties

6 gedachtes over “Op reis met je lief: relatietest één

  1. Hmm, samen klusjes opknappen. Da’s nog een goeie test. Ik heb een behoorlijk goede relatie (bijna 11 jaar getrouwd). Als er samen geklust wordt, kan er al eens wat commentaar gegeven worden 😉
    (“Nee, niet zo, zó” – “Ik zou dat toch anders doen” – “awel doe het dan zelf” – “maar allee op wat trekt dat nu” – en de weken voordien “wanneer ga je nu eens x maken / x ophangen / x opknappen” ) 🙂

  2. Super, jullie houden rekening met elkaar en geven elkaar toch de vrijheid om leuke dingen te doen. Het is altijd wat geven en nemen, maar ben blij dat jullie gelukkig zijn. De grote test komt met jullie eerste kindje. Daar word je soms zwaar op de proef gesteld, maar het eindresultaat is nog zo fijn als je dit goed doorstaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s