Met dank aan de regen

Standaard

Het was een zeer productief weekend. De TODO-lijst waarvan we hadden gezegd dat we wel zouden zien hoever we ermee zouden komen is helemaal afgewerkt op zaterdag. We begonnen met een uitgebreid ontbijt en dito afwas, sleurden met plantenbakken, herorganiseerden de kleerkast, hakten zomervakantieknopen door, kochten een nieuwe bril (voor het liefje) en aten nog eens de lekkerste boterhammen van de wereld bij Pain Quotidien.

Ik heb en passant ook mijn nieuwe favoriete juwelenwinkel ontdekt. Omdat ik al drie-vier keer voor de etalage had staan koekeloeren en het toch wel een speciale dag was (zes maanden samen), en we toch wel heel erg ons best hadden gedaan ben ik SilverStoneS binnengestapt. En buitengekomen met een cadeautje voor mezelf uiteraard… Cadeaubonnen voor dat winkeltje zijn absoluut een idee voor al de komende kerst-, nieuwjaars- en verjaardagsfeesten.

Op zondag was er dus tijd voor ontspanning. Gisteren waren er abdijfeesten in de Abdij van ’t Park. Rommelmarktje, iets eten en drinken … Maar er was ook heel wat regen. Het alternatief werd een  bezoek aan Museum M en we waren duidelijk niet alleen met dat idee. Ik ben daar nu toch al een aantal keer geweest en het museum blijft interessant. De oorlogskunsttentoonstelling (Ravage) hebben we beter kunnen zien dan tijdens de nocture een tijdje geleden en na een uur of drie kunst kijken was het zelfs gestopt met regenen.

De rommelmarkt hebben we toch maar gelaten voor wat ze was -ik gok dat iedereen zijn rommeltje toch al had ingepakt- en we hebben het weekend afgesloten met Juliette Binoche en Johnny Depp.

Laat het volgende weekend maar komen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.