Een clowntje

Standaard

Hoe het gaat met mijn metekindje? Goed danku!

Gisteren had ik een middagje recup en ben ik nog eens langsgeweest bij Marloesje. Niet dat het heel lang geleden was dat we elkaar gezien hadden. Zaterdagmorgen ook even geknuffeld. We hebben met de blokjes gespeeld, boekjes “gelezen”, een dutje gedaan op het terras (zij toch) en fruitpap gegeten tot ze eruit zag als een clowntje. Bij de eerste hap leek het nog alsof ze rode lippenstift ophad maar na nog een hapje of tien -en een supersnel Marloeshandje dat zelf haar mond wou afvegen- hing de fruitpap tot achter haar oren. Oefening baart kunst…

Ze is ondertussen acht maanden oud. Flink gegroeid (Stiekem gelati gegeten op vakantie in Italië?) Kan heel hard lachen maar ook serieuze gezichten trekken en heel kwaad kijken. Ze heeft de communicatieskills van de meter meegekregen en maakt heel snel duidelijk wat ze wil. De grootste hit is momenteel “Handjes draaien” met bijbehorende choreografie. De eerste tandjes komen eraan en het gaat ook niet lang meer duren voor ze begint rond te kruipen. Ze kan het wel, maar het is toch zoveel makkelijker om speelgoed te grabbelen dat wel kortbij ligt.

En natuurlijk is het de schattigste, slimste en liefste baby ooit gezien.

Na onze vakantie komt ze voor het eerst logeren. Een extra motivatie om “de kleine kamer” op te ruimen en plaats te maken voor een reisbedje.

Advertenties

2 gedachtes over “Een clowntje

  1. Mijn metekindje is 2 weken jonger dan de jouwe. Hij heeft onderaan al 2 tandjes (al meer dan een maand eigenlijk, hij is er rap bij) wat superschattig is. En kruipen doet hij ook al. En vooral supergrappige snoetjes trekken, kreunen en brabbelen. Grappig dat dat toch van kind tot kind verschilt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s