Het staat u wel!

Standaard

Op 18 augustus werd kleine Robbe geboren.  De mensen die de ‘blind date’ tussen mij en mijn liefje regelden, werden die dag voor het eerst mama en papa. Tijd voor bloemen en cadeautjes dus. En blijkbaar ook tijd voor chocotoff-taart en boswandeling. Mijn vrienden zitten vol goede ideeën.
Er werden natuurlijk ook foto’s gemaakt en die foto’s werden gedeeld op facebook.

Dat levert meteen veel ‘Oooh’s’ en ‘Schattigs!’ op. Altijd scoren, baby’s op facebook. Baby’s, seks en jonge diertjes werken altijd als je reactie wil uitlokken. Die ‘Schattigs!’ zijn dan ook volledig terecht. Robbe is een mooi kindje. En een heel braaf kindje, weent enkel als hij honger heeft, ook tof.

Ook de opmerkingen over oefenen waren te verwachten. En het grapje dat de baby al meer haar heeft dan zijn suikernonkel.

Maar vreemd toch, dat mensen zeggen dat je “staat met een baby”? Alsof het een accessoire is dat je outfit compleet maakt… Ben ik nu de enige die dat een rare uitdrukking vindt?

Enfin, binnenkort zal ik nog meer kunnen oefenen. Metekindje Marloes krijgt een brusje! (samentrekking van broertje en zusje voor de mensen die nu bedenkelijk kijken). En als de mama en papa het dan te druk hebben met het kleinste ukje mag Marloes natuurlijk altijd langskomen bij meter Titien.

Advertenties

4 gedachtes over “Het staat u wel!

  1. Sara Jane Deputter

    Ben het er helemaal mee eens dat het een rare uitdrukking is… alsof je een kindje staat te passen: ooh nee die donkere staat je beter 😉
    maar zo een braaf en mooi kindje? Ale heeft jou vriendin geluk zeg 🙂 😉
    Tot snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s