Pinguïnwaggel

Standaard

Hoera het sneeuwt! Oh nee, het sneeuwt!

De ene is blij met de witte vlokjes. De andere gruwt bij het idee door de sneeuw naar het werk/school te moeten gaan.

Ik ben blij met de sneeuw zolang ik vanuit mijn warme cocon de vlokjes zie vallen of als ik onder een winterzonnetje een fotowandeling kan gaan maken in een prachtig sneeuwlandschap.

Glijpartijen, smeltende sneeuw die in zwarte hoopjes op het voetpad ligt, beperkte zichtbaarheid als je met de auto onderweg bent -en chauffeurs die zich daar niks van aantrekken en even snel blijven rijden als gewoonlijk- … daar hou ik dan weer niet van.

Genoeg gezeurd, tijd voor oplossingen. Waggel als een pinguïn. Zo voorkom je valpartijen. Gelieve niet te lachen als je mij zo door de Bondgenotenlaan ziet waggelen. Het ziet er een beetje onnozel uit maar ik ben toch niet uitgegleden vanmorgen.

(Meer van dit soort leuke weetjes op AsapSCIENCE)

10929951_619335181530849_1348651692778536170_n (Small)

Advertenties

9 gedachtes over “Pinguïnwaggel

  1. leve de pinguïns! 🙂
    heerlijke gedachte!

    ik vind sneeuw heerlijk als ik de hele dag mag binnenblijven en er niet door moet. of als ik als eerste door de verse sneeuw mag lopen. in andere situaties: gruwel, gruwel!

  2. prinses op de kikkererwt

    Ik was vanochtend behoorlijk bang toen ik Babyzoon naar de opvang bracht. Ik stapte naast de fiets waar hij op zat, en het wegdek naar het bos toe was spiegelglad. Dank voor de tip, maar met zoon op fiets moet ik nog iets anders verzinnen :). (Kom, dooi! Dooi!)

  3. Hihi, dit lijkt me een goede manier om minder kans te lopen op gebroken benen ed. Je had me gisteren moeten zien schuifelen op de parking van AZ Jan Palfijn: niet gestrooid, spiegelglad en ik met hakken… Horror

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s