Girls with toys

Standaard

Nadat astronomieprofessor Kulkarni het in een interview had over ‘boys with toys’ om naar zijn collega-wetenschappers te refereren plaatsen vrouwelijke wetenschappers massaal foto’s op de sociale media met de hashtag #girlswithtoys.

Ook metekindje Marloes wordt later hoogstwaarschijnlijk ingenieur, raketgeleerde, kernfysicus of … Dat kind heeft iets met knopjes.

Woensdag nam ik een dagje recup om te Marloessitten. We gingen naar de speeltuin, bouwden huisjes, bruggen en een helikopter met blokjes (stedenbouwkundig ingenieur, I tell you), joegen de poezen de stuipen op het lijf … maar dé hit van de dag blijven de knopjes.

Ze is nog maar net binnen of ze gaat al op zoek naar de afstandsbediening. Ze wil per se zelf het fototoestel in handen krijgen, gaat in mijn handtas op zoek naar mijn gsm en vraagt om opgetild te worden zodat ze de oven kan bedienen. (Chef-kok is dus ook een optie)

Het was dus niet echt 6u55 zoals dat lijkt op de foto. Het was 15u in de namiddag en de juffrouw had de knopjes ontdekt. Ze is er zelfs in geslaagd de radiowekker geluid te laten maken en van post te veranderen.

DSC01673b (Small)

Advertenties

3 gedachtes over “Girls with toys

  1. misscaesar

    Los van de technologie, wat een cutiepie! 😀 En zolang je ziet dat die wekker verzet is, geen probleem… Heb ervaring met het niet zien van dat gepruts :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.