Wintertijd in Leuven – een warm weekend

Standaard

Het is niet koud maar ’t is toch wintertijd in Leuven. Beetje gek, zo’n kerstmarkt waar je geen behoefte hebt aan warme chocomelk maar we hebben wel een fijn weekend gehad.

Druk maar fijn.

Vrijdagavond had ik tickets voor ‘Wit is altijd schoon‘, een theatervoorstelling met Sien Eggers en Kwinten Van Heden gebaseerd op het boek van Leo Pleysier over zijn overleden moeder. Een stuk over rouw dus, maar toch een opgewekt verhaal. Sien Eggers speelt de overleden moeder (‘Neen, het lag niet aan de wafels. Ik heb er maar 1 of 2 gegeten …‘) die maar blijft babbelen en ze doet dat -zoals gewoonlijk- goed.

Voor de voorstelling moesten we snel nog iets eten. Ik had de keuze tussen zelf koken of naar buiten wandelen en kijken wat er te bikken viel op de foodtruckfiesta. Je mag drie keer raden? Ik at een veggie wrap bij Foodies on Tour en een berloumiburger bij Cro-magnon. Mmmm lekker! En veel keuze voor de vegetariërs!

Zaterdag stond er een verjaardagsfeestje (featuring de traditionele tequila) op het programma, zondag het traditionele bezoek aan de kerstmarkt met bijbehorend etentje met een steeds groter wordende groep vrienden. Binnenkort moeten we een zaaltje huren om iedereen (inclusief kroost) een plekje te geven 🙂

weekendcollage (Small)

Wanneer begint die vakantie he? Ik moet uitrusten …

 

Advertenties

4 gedachtes over “Wintertijd in Leuven – een warm weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.