Kerstbreak Trier – Cochem

Standaard

We hadden nog een bongobon liggen, er stond een week verlof in onze agenda’s en we hadden iets te vieren (2 jaar samen). Alle redenen zijn goed voor een minibreak dus trokken we na de kerstfeesten richting Duitsland voor een extra lang wellnessweekend. Bestemming: Trier.

Tweede kerstdag is in Duitsland precies even belangrijk als eerste kerstdag. Alle winkels en de toeristische attracties waren dus gesloten. We zagen de Porta Nigra dus enkel van de buitenkant maar konden wel de dom en de liebfraukirche bezoeken. Mooi!

We genoten van de wellness in het hotel en van het suuuperlekkere viergangenkerstmenu.

Zondag reden we via de rivier de Moezel naar het prachtige sprookjeskasteel Burg Eltz en het dorpje Cochem. Heel wat kilometers gewandeld dus we waren echt wel blij dat we ’s avonds terug konden relaxen in de sauna.

Maandag wilden we de thermen van Trier bezoeken maar er hing zoveel mist dat je er amper iets van kon zien. Ook de stellingen benamen het zicht op de thermen compleet dus zijn we maar gaan shoppen … Ook dat hielden we niet lang vol. Wind, mist, 4° C … Winterweer alé … Dat verwacht je toch niet in december 🙂CollageTrier

 

 

Advertenties

4 gedachtes over “Kerstbreak Trier – Cochem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.