De poezenverhuis

Standaard

Bij Poes 1 leek het alsof ze nooit ergens anders gewoond had, Poes 2 miauwde heel het huis bij elkaar. Ondertussen zijn we bijna drie weken verder.

Poes 1 mag al eens eventjes buiten onder supervisie (en dat op een moment dat ze honger heeft zodat ze makkelijk terug binnen te lokken is). Maar eigenlijk wil ze liever buiten op het moment dat zij dat kiest.

Boze poes wil buiten

Boze poes wil buiten

Poes 2 staat nog onder huisarrest maar glipte buiten en verdween bijna twee volledige dagen. Nu weten we dus wel dat ze haar weg naar huis kan terugvinden maar het was niet leuk om twee dagen te lopen zoeken. Niet leuk!

Foto gemaakt net voor de ontsnapping - duidelijk iets van plan

Foto gemaakt net voor de ontsnapping – duidelijk iets van plan

Ze miauwt trouwens nog steeds heel het huis bij elkaar. In de hoop dat ze binnen mag in de slaapkamer. Gaat NIET gebeuren!

 

Advertenties

4 gedachtes over “De poezenverhuis

  1. Misschien daarom dat ze miauwt omdat ze niet in de slaapkamer mag? Mocht het vroeger wel? Ohjee twee dagen is wel lang voor de eerste maal buiten.
    Op het moment dat ze honger hebben, ik zou dan net denken dat ze gaat jagen om haar te vangen. Maar dan zou ze misschien al heel grote honger moeten hebben 😀

    • Nee hoor, de slaapkamer was altijd verboden terrein. Ze heeft ook nog nooit iets gevangen dus als ze honger heeft komt ze zeker naar huis. ’t Is een brokjespoes, geen muizenvangend exemplaar 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.