Over de appel en de boom

Standaard

Mijn grootvader was nogal een ‘bricoleur’. Van het type ‘we lossen dat wel even op met wat duct tape’ of ‘ik heb hier nog iets liggen dat misschien ooit eens kan dienen om dit of dat te repareren’. Wij lachten daar altijd mee.

Nu stond ineens mijn slaapkamer in het ouderlijk huis onder water. Een gat in de regenpijp. Om voorlopig de grootste problemen op te lossen … haalde de mama duct tape boven. Jaja, de appel en de boom he. Hahaha. En het werkt nog redelijk ook.

Iets anders waar ik mee lach, is dat ons mama soms 2 keer dezelfde schoenen koopt. Zwarte en blauwe. Want ze zitten zo goed. Hahaha. Wie doet dat nu?

Ik dus … Bij Lola&Liza zijn het eigenlijk stiekem al solden en ik kocht twee kleedjes. Een zwart met bloemetjes en een blauw met bloemetjes. Wat ze zitten zo goed.

(En ik kocht stiekem nog een derde kleedje in dezelfde snit. Omdat ik niet kon kiezen … Ter mijner verdediging: ‘solden’ en een cadeaubon.)

Organiseert er iemand een feestje? Ik heb al een outfit!

20160625_163228

 

Advertenties

7 gedachtes over “Over de appel en de boom

  1. Ik doe dat ook met schoenen, als ik een paar vind dat me echt bevalt en dat super comfortabel zit, dan koop ik dat ook soms in meerdere kleuren. Ik heb een zelfde model van Tamaris in bruin, zwart en blauw πŸ™‚

  2. duct tape…..grrrrr, als ik iemand die zie boven halen op het werk krijg ik al meteen de gedachte “bricoleur” in m’n hoofd… πŸ™‚
    Er zijn er die dit voor alle oplapwerk gebruiken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.