Weer een weekend om in te kaderen

Standaard

Het was me een weekendje wel. Eigenlijk heb ik nu een weekend nodig om te recupereren 🙂 Twee keer na middernacht in bed, twee keer er veel te vroeg weer uit. Ik heb echt veel slaap nodig en die kreeg ik duidelijk niet dit weekend.

Gelukkig veel leuke momenten in de plaats gekregen!

Vrijdag opende DS-columniste An Olaerts de expo ‘Geluk is overal’ in de bib. Een fijne start van het weekend. Nadien aperitiefje bij ‘Bar Nine’ met een vriendin die helemaal uit Gent gekomen was om mee te komen Beleuvenissen. Uit eten bij ‘Agora’ met nog meer vrienden. En fijne muziek van Stoomboot, Lady Linn, Novastar en Stef Bos op de koop toe.

beleuvenissen

Zaterdag uitgebreid ontbijt met onze logee uit Gent, er werden boodschappen gedaan en stond er een ritje naar het containerpark op het programma. En vooral ook een BBQ! Vrienden M&T besloten niet meer te wachten tot hun tuin klaar is voor een eerste BBQ want de aanleg duurt al een jaartje langer dan verwacht. 🙂

Blijkbaar hadden ze nog een andere reden om ons uit te nodigen. Want ik kreeg een heel mooi cadeau. De belangrijke vraag of ik meter wil worden van hun eerste kindje dat in september geboren zal worden. Tuurlijk wil ik dat!

Ik lag ’s avonds niet enkel weer veel te laat in bed, ik kon niet slapen omdat ik niet kon geloven dat ik nog een keertje meter ga worden. Het is minstens even spannend als vorige keer. Ben al volop plannen aan het maken!

 

Advertenties

6 gedachtes over “Weer een weekend om in te kaderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s