Babyweekend

Standaard

Het weekend stond in het teken van baby’s. Vrijdag kwam metekindje Yara voor het eerst bij ons ‘spelen’. Goede timing want toevallig was ook Sinterklaas net gepasseerd. Wat een volksverhuizing al dat babygerief en wat stom dat ze helemaal niet in haar wieg wilde liggen. Die hadden de mama en de papa gerust kunnen thuislaten. Yara wilde enkel gedragen worden en rondkijken. Er was dan ook veel nieuws te ontdekken. De volgende ochtend heeft ze doorgeslapen tot 10 uur!

Zaterdag pasten we een paar uur op nichtje Jozefien. Ook zij vond slapen voor watjes en vond het veel leuker om naar haar mobiel te kijken of vanuit de wipper in het oog te houden wie het spelletje Carcassonne ging winnen. (Ik twee keer, het liefje won 1 keer)

En zondag gingen we een beetje onverwacht op bezoek bij Marloes&Arnaud. Maar dat zijn natuurlijk geen baby’s meer … ‘Kan jij een groene zebra tekenen Tien?’ ‘Euh nee Marloes, ik vrees dat ik je zal moeten teleurstellen.’ ‘Kan jij tuimelen Tien’? ‘Ook al niet (meer).’ *Meter Tien dondert van voetstuk*

Hoe was jouw weekend?

Advertenties

4 gedachtes over “Babyweekend

  1. Wij hadden een Sinterklaasfeestje met de neefjes. Ze waren door het dolle heen :-). Als het een troost mag zijn, tante Samaja kan ook geen groene zebra’s tekenen of tuimelen.

  2. Ons weekend stond in het teken van Sinterklaas. En no worries zelfs nu ik zelf mama ben kan ik nog steeds niet tekenen en tuimelen dat behoort al een tijdje tot het verleden 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.