Dag poes

Standaard

‘Foempie’ is niet meer. Of Luca zoals ze officieel heette. Maar Foemp was een passendere naam.

Aangereden door iemand die aan veel te hoge snelheid door onze straat scheurde. Meegenomen door een buurvrouw die haar niet zomaar aan de kant van de weg kon laten liggen.

collagefoemp-small

Het heeft even geduurd voor we vriendjes werden Foemp en ik. Ik was natuurlijk dat gemene mens dat het baasje kwam inpikken en ervoor zorgde dat ze niet meer in bed mocht liggen. Of op de proper gewassen kleren.

De eerste maanden werd er geblazen (zij, niet ik) maar enkele tientallen dozen Felix later ging het al veel beter. We waren ondertussen al zover dat we samen in de zetel konden zitten en dat er belletjes geblazen werden als ze tevreden was over de streeltjes tussen haar oren.

We gaan je missen Foempie! Je was een superpoes.

 

Advertenties

13 gedachtes over “Dag poes

  1. caroleke

    het is niet zo zéér de graad van affectie, dan wel de liefde die beiden (of meerderen) uitstralen… elk wezen wat mij betreft. Misschien komt Luca Lips nog wel tegen weldra… “cathug”

  2. Nee!! wat een gruwelijke dood voor een dier en in dit geval jouw poes. Ik wens je sterkte met het verlies een paar weken terug heb ik een hond laten inslapen. Vreselijk een afscheid van een geliefd dier. Groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s