1 jaar ‘officieel’ samen

Standaard

Vandaag wonen wij 1 jaar wettelijk samen. Alle redenen zijn goed om te vieren maar vandaag hebben we onze wekelijkse sportavond. Niet eens romantisch samen 🙂 Ik ga zwemmen, hij fitnessen.

Voor mij is deze datum eigenlijk niet zo belangrijk. Het is gewoon iets administratiefs en het werd 12 april omdat ons gemeentehuis langer open is op dinsdag.

De datum staat wel in onze (sinds kort gedeelde) agenda’s. Een excuus om het volledig te vergeten heeft het liefje dus niet. 🙂

Wat wel belangrijk is, is dat we elkaar graag zien. Vandaag, gisteren, morgen.

Vieren jullie dat? Of vieren jullie de eerste kus of de huwelijksverjaardag? 

Advertenties

8 gedachtes over “1 jaar ‘officieel’ samen

  1. Als ik deze post ietsje vroeger had gelezen, had ik gisteren met plezier een ‘vreugde-zwemmetje’ voor jullie gedaan! 🙂 En je had zelfs kunnen meedoen… 😉 CONGRATS!!

  2. Wij hebben weinig behoefte aan “speciale datum-dagen” maar als we ons feestelijk voelen gaan we graag eens samen op restaurant. Of een kaartje op een onverwacht moment, of een verrassingscadeautje (maar nooit verwijten omdat er iets vergeten is/weinig aandacht voor was). Eigenlijk is het vooral facebook die ons aan belangrijke data herinnert. Hoewel onze trouwdag zelf nu wel niet onopgemerkt zou passeren. (of we daar veel “vier”-traditie van gaan maken zal ik u over een paar jaar weten te vertellen, 1 keer is geen traditie he 😉 )

  3. wij weten niet echt exact meer vanaf wanneer we samen zijn. maar rond die periode vieren we het wel eens. zondag zijn we twee jaar getrouwd. sommige jaren gaan we het echt met zn tweetjes vieren. dit jaar komt het zo uit dat we met vrienden iets gepland hebben. is ook leuk. romantiek kan er op elk mogelijk moment zijn, niet alleen op zo’n data…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.