Babymoon

Standaard

Italië was ons laatste reisje met z’n tweetjes. Onze babymoon zoals de hipsters dat tegenwoordig noemen. Maar dan zonder het luxeresort of het dolce far niente dat er volgens de wikipediadefinitie bijhoort.

Eigenlijk deden we niet speciaal iets op een andere manier. Behalve aperitieven dan. Ook tijdens onze ‘gewone’ vakanties heeft het liefje liever dat ik op de wandelpaden blijf i.p.v. op de rotsen begin te klimmen. En uiteraard kan ik dat toch niet laten.

Geen vakantie meer in 2017? Jawel hoor, geen paniek. Tijdens het Hemelvaartweekend gaan we watervallen spotten in Luxemburg -en de bergen van Klein Zwitserland beklimmen als dat nog lukt-. Alleen gaan we dan met z’n drieën op pad. (Nr 3 ≠ de baby, maar een goede vriendin)

Dit keer geen vliegreis meer. Papa-in-spe vond het toch prettiger dat we gewoon met onze eigen auto op reis gaan twee maanden voor D-day en dus ook rechtsomkeer kunnen maken wanneer we willen.

Ging jij op babymoon? Waar ging de reis naartoe?

–> Vergeet de Baby P-wedstrijd niet. Dankzij deze buikfoto weet je uiteraard meteen of het een meisje of een jongen wordt.

Advertenties

10 gedachtes over “Babymoon

  1. Wij zijn vorig jaar nog op citytrip naar Kopenhagen geweest. Daarna niks meer sinds de baby, maar komende zomer maken we onze eerste reis met ons drietjes. Een andere manier van reizen, maar ongetwijfeld zal het superleuk worden!

  2. Dat is een super idee. Een laatste momentje om te genieten van elkaar, voordat die kleine baby alle aandacht komt opeisen. Hoe je het ook noemt: babymoonen of een gewone vakantie…, het is een Supergoed idee!

  3. EKM81

    Wij zijn helaas niet op ‘babymoon’ geweest! Voordat we het wisten waren die 37 weken voorbij (want hij kwam een beetje vroeger) 😉
    Leuk je blog hier te lezen, ik probeer zelf mijn leventje neer te pennen op mijn blog: geweuneniegeweune.wordpress.com

  4. wat een mooie kleur van de zee, daar had ik ook wel willen zijn. Ik ben naar Tenerife geweest voor 10 dagen maar we landen pas op Tenerife. Dus werd het 7,5 dagen. De Canarische eilanden zijn net zo mooi. Berichtje terug op Beautybonbonlady?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.