Nieuw lunchadres getest: Optimist

Standaard

Zomerse dagen vragen om een zomers lunch op een terrasje. Gisteren testte ik nog eens een nieuw adresje. Optimist (op de Leuvense Vismarkt) is nog maar een paar maanden open maar het publiek heeft het terras duidelijk al ontdekt.

Terecht, want het is een fijn terras en je kan er lekker eten.

Wat er te eten valt, staat op het krijtbord. Geen ellenlange lijst dus maar een beperkte kaart die snel kan wisselen. (met lekker veel veggie food)

Er staan telkens 3 prijzen bij het gerecht voor een kleine, gewone of grote portie. Ideaal voor mensen die niet kunnen kiezen. Twee medium porties waren voldoende om mijn honger te stillen. Maar als je met z’n tweeën voor vijf kleintjes wil gaan kan dat natuurlijk ook. (Of alleen … I don’t judge …)

1 klein foutje: de garçon kwam langs met een bordje chocoladetaart en de vraag of die voor ons was. Niet dus, maar nu wil ik wel chocoladetaart …

 

Advertenties

2 gedachtes over “Nieuw lunchadres getest: Optimist

  1. Ik kwam er deze week ook voor het eerst, en vond het er best prima! Omdat we niet konden kiezen, gingen we inderdaad voor een selectie mini-gerechtjes van op het krijtbord (oké, quasi heel de kaart eigenlijk 🙂 ). Ik ben wel benieuwd hoe vaak de kaart zou veranderen. Maar dat de Vismarkt er een tof adresje bij heeft, dat is zeker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s