Happy 2018

Standaard

Hallo daar! Terug van even weggeweest! (Niet letterlijk jammer genoeg) Tussen de kerst- en nieuwjaarsdrukte door vond ik geen tijd om te bloggen. 

Nochtans genoeg om over te bloggen … Een uitje naar Gentbrugge, bezoek van Felix’ BFF, mijn goesting om terug te gaan werken -en dat bedoel ik niet eens echt sarcastisch-, de familiefeesten, een ode aan mijn lief omdat hij het al 4 jaar met mij uithoudt … Jullie hebben ook nog de laatste Q&A te goed en een ‘eindverslag’ over onze tweedehands geboortelijst. Komt allemaal goed, ik heb nu terug tijd om te bloggen op de bus of trein.

Maar dus eerst en vooral: een gelukkig en gezond nieuwjaar! Dat wens ik mezelf namelijk ook.

Gisteren startte ik terug met werken. Alhoewel een etentje en twee nieuwjaarsrecepties … dat is een valse start. Een leuke start ook wel. Ik vond het zo leuk dat ik me bijna schuldig voelde wanneer iemand me vroeg of ik het niet moeilijk had gehad om Felix achter te laten bij de crèche. 

Zijn eerste volledige dag was voor ons allebei een succes. Ik ben wel benieuwd hoe lang het zal duren voor ik mijn eerste dag sociaal verlof moet opnemen. 

Hopelijk krijg ik eerst de tijd om ons ochtendritueel te perfectioneren 🙂 Ontbijten staat voorlopig nog in de lijst bij ‘Als ik tijd heb’ maar moet echt verhuizen naar ‘Een absolute must’.

Iemand tips hoe ik ’s ochtends tijd bespaar zodat ik niet nog vroeger moet opstaan?

Kleren klaarleggen, tafel dekken en flesjes prepareren doe ik al de avond voordien. 

Advertenties

2 gedachtes over “Happy 2018

  1. Het is altijd zoeken als je terug moet gaan werken, maar ik probeerde ook veel op voorhand klaar te leggen. Bij ons ‘scheelde het’ dat we een vroege vogel hadden/hebben, en dat we ’s ochtends dus tijd genoeg hebben om alles klaar te maken :). Succes met werken, en ik duim mee dat je dat sociaal verlof niet snel nodig zal hebben!

  2. Hier was het in het begin ook heel fel zoeken. Zelf ben ik een vroege vogel en ook Tuur was dat waardoor we wel wat meer tijd hadden. Wat ik nu nog regelmatig doe is overnight oats maken, hoef je s ochtends enkel potje uit ijskast te nemen en leeg te lepelen. Heel veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.