Partyprepping – deel 2

Standaard
deel 1 lees je hier

We hebben een datum en genodigden. We moeten nog even nadenken over de locatie (al dan niet thuis) en over welke taart het wordt (sowieso iets met chocolade en sowieso moet die voorgeproefd worden) maar volgens mij was een datum vinden waarop meter, peter en al de grootouders vrij waren het lastigste.

Je zou denken dat we klaar zijn met de voorbereiding voor Felix’ eerste verjaardagsfeestje. Of ik moet dat hier serieus onderschatten 🙂

En dat is blijkbaar het geval … Want nu komen de vragen! Wat wil Felix cadeau krijgen? Mag hij trakteren in de crèche? Je zorgt toch voor een aparte taart voor de jarige zodat hij kan cakemashen? Wat met de extended familieleden die 11 augustus andere plannen hebben?

Als ik op vraag 1 “liefde en aandacht” antwoord, krijgen we gegarandeerd Bumbagerief in huis. Cadeauhits zijn dus welkom.

De klassiekers zoals houten blokken, puzzels en duplo hebben we al in huis. (Nog van mij en mijn zus vroeger en serieus waar onverwoestbaar speelgoed)

Advertenties

6 gedachtes over “Partyprepping – deel 2

 1. Cadeautips voor éénjarigen:
  * een fotoshoot met papa en mama
  * een karretje waar hij mettertijd achter kan lopen
  * kleertjes (want uit dat babygerief groeit hij nu uit)
  * cadeaubon om schoenen te kopen (die eerste schoenen zijn heel belangrijk voor het leren lopen en kosten wel wat als je kwaliteit wil)

 2. Wij hebben vorig jaar zo’n blauwe schelp gevraagd, om zand en water in te doen. Buitenspeelplezier verzekerd! We kregen ook boekjes, en houten speelgoed, maar zo veel speelgoed hadden we toen nog niet. En mijn mama had een loopfietsje gegeven (zo een knalroze, dat ze af en toe bij de Aldi verkopen, maar zo veel plezier dat ze daar al aan heeft gehad, niet te geloven!).

 3. Wij spraken met iedereen af dat er een goeie afwisseling zou zijn tussen speelgoed & kleertjes/schoenen. En dat doen we nu nog altijd eigenlijk. Werkt perfect 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.