Fruitfeestje in de crèche

Standaard

Gisteren vierde Felix zijn verjaardag met zijn vriendjes in de crèche. We lieten de verzorgsters kiezen hoe we zouden trakteren en ze kozen voor een fruitmand.

Zo gezegd, zo gedaan. Een mand (uit de Kringwinkel) vol appels, kiwi’s, bananen, nectarines, meloen … met gekke oogjes, Felix zijn foto op een stokje, ik photoshopte er een kroontje bij, en een slinger met ‘Felix 1’ erop. De vlagjes knipte ik uit een stuk karton, de letters uit de reclamefolders die eigenlijk niet in onze bus zouden moeten zitten aangezien wij een ‘geen reclame-sticker’ op de brievenbus kleven hebben. Een knutselprojectje voor onhandige moeders 🙂 De oogjes tekende ik niet eens zelf. Google vond mij een ‘A4 print oogjes’.

Ik ben tevreden van het resultaat en hoop dat het andere ouders ook kan inspireren om minder kleine prulletjes te kopen.

7 suggeties bij “Fruitfeestje in de crèche

  1. Schattig, grappig, origineel en ook eens nog gezond! Wie wordt daar nu niét blij van?! 😀 En misschien moet je ook thuis zo’n oogjes-mand op de keukentafel zetten… Wie weet word je dan zélf completely fruit-minded… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.