Knolliemollie (6/40)

Standaard

Gisteren zondag moldag! Keek jij ook?

Vorig jaar keek ik uitgesteld omdat mijn wederhelft geen detectiveplannen had maar dit keer kon ik hem overtuigen mee te kijken -of hij was te moe om recht te staan uit de zetel, kan ook- en hij is ‘hooked‘. Hij zou zelf trouwens nooit de mol willen zijn. Ik zou niets liever willen. (Maar ik ben dan ook diegene die altijd zal vals spelen met Monopoly of Hotel.)

Amai man, hoe spannend! En amai ook, hoe kort was die aflevering! (Of leek dat zo omdat ik het spannend vond?)

Wie de mol is weet ik nog niet. Bas was in mijn ogen verdacht maar er zijn teveel mensen die hem verdenken dus het zal iemand anders zijn. Eva misschien? Joeri is het volgens mij al niet. Die deed alsof er ‘Jij bent misschien de mol’ op zijn schermpje stond en deed dat niet eens overtuigend.

Heb jij al een verdachte?

9 suggeties bij “Knolliemollie (6/40)

  1. Ook een fan hier! Mijn voorlopige β€˜drie’ mogelijke mollen zijn Eva, Elisabet & Martijn. Toen zij hun scherm te zien kregen, kijken ze eerst naar het scherm, dan naar Gilles en dan terug naar hun scherm. Precies alsof ze nog eens wilden checken of ze het wel juist was wat ze gezien hadden. Haha, misschien een gekke theorie maar je begint in alles iets te zien hΓ©!

  2. Ik vond het alleen een beetje jammer dat wij op voorhand al wisten dat er nog geen mol gekozen was bij het begin van de aflevering. Maar verder nog geen verdachten, er zijn er nog te veel πŸ™‚

  3. Ik vond het ook een korte aflevering (wel te veel reclame) en was ook wel verrast dat het zo ‘vroeg’ op de avond is… meestal beginnen zo’n programma’s pas rond half 9 of 21u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.