Klein Paniekse

Standaard

Nog 1 maand! Op 17 augustus 2019 wordt Felix al twee. Ik kan het amper geloven!

In mijn hoofd ben ik ergens blijven steken bij ’20 maanden’, mijn standaardantwoord op de vraag hoe oud hij is. Maar dat klopt (al eventjes) niet meer.

Nu, ik ben voor mezelf op blijven steken bij 30 jaar … maar voor een kindje mag het iets meer zijn he?

De uitnodigingen voor zijn tuinfeest zijn verstuurd en Felix’ cadeau staat bijna klaar. Lees: het is gekocht maar we moeten het nog in elkaar vijzen. (Spoiler alert: het is een loopfiets)

Maar er is meer he! Felix’ feestje is niet op zijn verjaardag zelf dus wat doen we dan de 17de? Toch niet gewoon boodschappen? En hoe trakteren we in de crèche? Ik ben zeer blij dat verschillende ouders mijn idee van vorig jaar pikten en de crèche iets cadeau doen waar al de kindjes samen mee kunnen spelen maar ik gok dat ze niet zitten wachten op het tiende boekenpakket dit jaar.

En is het normaal dat enkel moeder daarvan wakker ligt? 🙂

 

 

 

6 suggeties bij “Klein Paniekse

  1. Hier vandaag hetzelfde paniekske ;). De uitnodigingen voor het feestje de 17e zijn de deur uit maar wat we precies gaan doen moet ik nog verzinnen. Het cadeau wordt een schommel, maar hoe we die tegen binnen een maand afgewerkt in onze tuin gaan krijgen is me nog niet duidelijk (we zijn niet zo’n doe-het-zelvers). En over het cadeautje voor de crèche heb ik al helemaal geen idee 😬

  2. Felix gaat nog niet weten eh dat je op zijn dag zelf iets speciaals doet of niet. Da’s pas vanaf 4 jaar dat ze de kalender beginnen te snappen en beginnen bij te houden hoe lang het nog is tot hun verjaardag. Ik heb al een paar vroege verjaardagen vrij poehaloos laten passeren op een werkdag en daar dan later iets mee gedaan. Zonder schuldgevoel.

    • ’t Is vooral voor mij :p Vorig jaar ging hij op z’n verjaardag gewoon naar de crèche en ik werken. Maar nu dat op een zaterdag is moet ik toch mijn 2 jaar mama zijn vieren 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.