Vier willekeurige weekbeelden #71

Standaard

Wie ’s morgens te vroeg wakker is, moet rustig op de schoot wakker worden. Nog een beetje knuffelen terwijl ik probeer niet te morsen op mijn kleren. Zijn handje voelt aan de moedervlek op mijn gezicht. Altijd checken of je de juiste moeder hebt!

Dat moment waarop je zoon de zinnen begint af te maken van het boek dat je aan het voorlezen bent en hij het hoofdpersonage nadoet. Dan weet je dat je dat boek al tientallen keren voorlas en dat het tijd is om er nieuwe te gaan kiezen in de bib.

Ik vraag me af hoe het komt dat onze kleine held zo’n klein hartje heeft. Hij durft niet van de glijbaan en weende al nog voor de paardenmolen begon rond te draaien. (Heb ik van horen zeggen, ik heb die mijlpaal gemist) Ik push hem niet want ik merk dat hij het telkens opnieuw wil proberen. Ik juich van aan de zijlaan, dan zal het zelfvertrouwen wel komen.

Ik wist dat de fotograaf van Het Groot Verlof Felix had geportretteerd. (zie instagram) Wat ik niet wist was dat hij ons ook samen op de gevoelige plaat heeft vastgelegd toen we na de ‘minifotoshoot’ verder keukentje speelden. Dit zijn trouwens de enige verkleedkleren die Felix wil aandoen en zelf uit de verkleedkoffer haalt als hij aan het koken slaat. Met Halloween zal het dus een zombiekok worden denk ik. No way josé dat ik hem terug in een spinnenpak gewurmd krijg.

6 suggeties bij “Vier willekeurige weekbeelden #71

  1. Hier wou de oudste ook nooit een verkleedpak aan en de paardemolen duurde ook lang. Maar nu hij ouder is, ziet hij in dat dit eigenlijk niet zo erg is. Het komt dus zeker goed 🙂

  2. Mooie foto’s van Joel! Leuk dat jullie zo in de picture komen :).

    Die bange fases..ze groeien eruit, uiteindelijk gaan ze wel meer beginnen durven. En het moeten ook niet allemaal durfals worden eh. Ik vind het wel fijn dat mijn oudste zo behoedzaam is…dat spaart mijn moederhart alvast al een klein beetje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.