Je kan de pot op

Standaard

Onderbroekjes uit Zweden – een nuttig souvenir

Een paar maanden geleden had Felix voor het eerst succes op het potje. Hoera en Hallelujah en al. Hij snapt ondertussen zeker ook het concept en vindt het interessant om met mama en papa mee naar het toilet te gaan maar het kind is nogal van de koppige kant. Heeft hij van zijn moeder.

Hij wil vaak niet op het potje zitten. We proberen dat regelmatig aan te bieden voor hij in bad gaat bijvoorbeeld. Of als we hem verschonen. Maar hij weigert nog te gaan zitten. Momentum gemist?

Ik was van plan om de hele zindelijksheidstraining eens in een rustig weekend een kans te geven. Maar wij hebben eigenlijk geen rustige weekends haha :p

Wat is een goed moment om er écht mee te beginnen? Als hij er zelf terug zin in heeft?

Misschien toch profiteren van de nazomer, want anders moet de pruts deze winter in zijn blote poep rondlopen.

4 suggeties bij “Je kan de pot op

  1. Wij sukkelen er ook mee hoor. Tuur deed keiflink pipi op het potje voor hij naar school moest gaan. En dat lukt nu nog steeds perfect. De grote boodschap daarentegen is een groot probleem. We zijn manieren aan het proberen om dat op te lossen , dus wie weet blog ik er wel eens over

  2. Hier ging het een paar dagen heel goed in de zomer maar daarna hield ze steeds gewoon alles op tot ze weer een pamper aan had voor een dutje en lukte het opeens niet meer op het potje. Dus nu doen we weer even terug luiers aan en gaat ze enkel op het potje als ze er zin in heeft. In de crèche lukt het beter want daar doet ze mee met de andere kindjes. Wij geven het nog wat tijd en proberen binnen een paar weken nog eens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.