35

Standaard

Begin volgend jaar ben ik jarig. Ik word dan 35. Hoera πŸ™‚ Ik vind dat oprecht een schoon getal en in mijn hoofd ben ik toch maximum 28.

De laatste keer dat ik echt iets organiseerde voor mijn verjaardag was om mijn 29ste te vieren. Een maand na datum want begin januari staat niemand te springen om nog maar eens cava te mogen drinken en 29 i.p.v. 30 omdat ik samen met twee vriendinnen vierde dat ‘ook zij geen 30 jaar werden’.

Nu is het precies een beetje aan het kriebelen om terug iets te doen.

Misschien moet ik toch maar eens mijn ‘onjaardagsfeestje’ organiseren? Ik heb al jaren een droom over een Alice in Wonderlandtuinfeest. Met veel taartjes.

Ook een lijstje met uitdagingen die ik nog voor mijn 35ste wil verwezenlijken lijkt mij leuk. Een extra schop onder mijn kont om eens werk te maken van een aantal zaken. Niet per se grootse dingen. Shampoobars testen bijvoorbeeld, autodelen een kans geven of mijn kind ingeschreven krijgen op de kleuterschool :p

Hoe vier jij je verjaardag? En lijkt je dat wat zo’n lijstje? Wat moet er zeker op?

 

8 suggeties bij “35

  1. Ik vier nu zaterdag men 40 ste zeg.. help. Waar zijn die jaren naartoe ?? Ik vond in mijn notaboekje een bucket list waarop stond. Een tuinfeest voor men 35ste verjaardag. Nooit gelukt.

    Maar nu zaterdag wordt er eentje met taart ! En mensen en muziek ! Jammer genoeg geen tuin weer 😦

  2. Nu moet ik aan Alice in Wonderland denken, beeeeeeeste wensen met je onjaardag :-). Ik vier mijn verjaardag graag door erop uit te gaan, naar zee of zelfs op citytrip. Sowieso ga ik die dag niet werken!

  3. Hier ook 35 begin volgend jaar, en ik vind dat precies ‘belangrijker’ dan toen ik 30 werd. Ik zou ook iets willen doen, maar dan eerder een verwenweekendje dan een feestje, denk ik. Iets om over na te denken, maar het zal er wel snel gaan zijn vrees ik πŸ™‚

  4. Meestal passeert opeens mijn verjaardag en besef ik “oh ik ben jarig, goh misschien is dat toch de moeite om daar iets voor te doen”

    en dan met wat chance boek ik weken later dan eens een etentje met mijn man of weekendje weg of zo.

  5. Ik vier mijn verjaardag enkel nog met familie: een stukje taart en/of wat hapjes (en uiteraard bubbels). Vrienden lijken voor zoiets eenvoudigs minder en minder tijd (of zin) te hebben. Wel neem ik altijd verlof op de dag zelf en hoop ik elk jaar opnieuw dat het lief die dag voor mij vanalles plant en mij verrast, maar dat gebeurt natuurlijk nooit. Idealiter nemen we dan een korte vakantie of midweek, eigenlijk πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.