Sintspiratie

Standaard

Zo’n weekend thuis spelen toont heel duidelijk welk speelgoed in de smaak valt bij Felix en wat niet (meer). Omdat er misschien nog mensen wat tips kunnen gebruiken … Onze Sintspiratie voor een vinnig ventje van 2 jaar:

  • Groentjes snijden, in de pan roeren en pannenboeken bakken. Felix doet niet liever! Wij hebben een speelkeukentje boven in de speelkamer, 1 meeneemexemplaar in de living en een uitzet bij oma. Dit jaar brengt de goedheiligman een ‘pizzaset’. Daar heeft hij in het IKEAmuseum in Zweden zo leuk mee gespeeld dat hij zelfs zijn kรถttbullar liet staan. (En dat wil wat zeggen)
  • Boekjes in het kwadraat: ik heb weer tientallen boeken voorgelezen de laatste dagen en er liggen nog wat kringloopgelukjes in de schuif. Jammer genoeg had Felix een paar maanden geleden een Mustiperiode en is hij nu into Nellie & Cezar. De Sint brengt toch Musti want hij ging een paar maanden geleden shoppen :). Het verhaal gaat over Musti die de bus neemt dus dat zal ook wel in de smaak vallen.
  • Duplo is en blijft een hit. Maar het kind heeft al zoveel Duplo dat de Sint een uitbreiding niet meer zag zitten. Dat was buiten zijn vader gerekend dus misschien ligt er al iets klaar voor onder de kerstboom.
  • Gezelschapsspelen van Haba: Ik ben nog geen spelletjes van Haba tegengekomen die niet leuk zijn, maar verbeter me vooral als ik het fout heb. De Sint op het werk van mama bracht een brandweerspel en een variant van ‘Boomgaard’ is het volgende spel dat we gaan testen.
  • Alles op wielen: auto’s, treinen, graafmachines … Tot in zijn bed gaan die autootjes mee. Maar we zijn echt verzadigd daar dus de Sint slaat die categorie over ๐Ÿ˜‰

Kent hij nog niet maar gaat hij hopelijk leuk vinden: klei (en een houten onderstel van een auto zodat hij zelf auto’s kan bouwen), een kassa van fisher price die we scoorden de retrodag van de Kringloopwinkel en een knikkerbaan.

Wat zijn bij jullie de favorieten?

20191022_080539

Ja, dat ben ik. (Links he)

3 suggeties bij “Sintspiratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.