Meterpunten scoren: Frozen II

Standaard

Op vrijdag de dertiende 2013 werd ik meter van een prachtig baby’tje. Vorige week op vrijdag de dertiende 2019 werd die baby (ondertussen een prachtige jongedame) dus zes jaar.

Net als zes jaar geleden stapte ik van de trein in Mechelen-Nekkerspoel. Toen richting ziekenhuis voor de eerste knuffels, nu richting cinema voor een FrozenBdayparty met vriendjes.

Want meisjes van zes moeten Frozen II gezien hebben! En zelf snoep kiezen in de cinema. En een prinsessenjurk mét sleep dragen.

Frozen II is ook echt wel een leuke film. Beetje lang voor kinderen van zes die nog geen twee uur kunnen stilzitten. Ik was dus soms heel even bezig met kinderen van de rugleuningen van hun stoelen plukken ipv met de film. En ik miste ook een paar minuten hier en daar door een pipipauze.

Hip hip hip HOERA Marloes, ik hoop dat de jurk jou echt magische krachten gegeven heeft? Je hebt mij alvast betoverd.

Ben jij bijgelovig? Of is vrijdag de dertiende ook een geluksdag voor jou?

2 suggeties bij “Meterpunten scoren: Frozen II

  1. lezendstreepje

    Mijn jongedame is er nog maar drie en geniet nog heel hard van de eerste Frozen, die ze met de nodige onderbrekingen thuis in de zetel kijkt. De cinema, dat durf ik met haar nog niet aan. En driewerf helaas is de oudste, nog echt bijna zeven, van mening dat een jongen niet uit eigen beweging naar Frozen hoort te gaan kijken. In het gezelschap van zijn zus laat hij zich wel verleiden maar ik weet niet of ik hem naar Frozen II mee krijg. Dus wacht ik wel op de DVD! (En ik ben meestal wel fan van vrijdag de 13e – 13 is heel lang mijn geluksgetal geweest).

  2. Hier, net zoals bij Lezendstreepje, een driejarige die ik stukjes naar Frozen I op tv kijkt (wij hebben dat opgenomen op de digicorder, en wissen het niet :-)). Naar de cinema zouden we wel willen doen in de kerstvakantie, maar het is écht lang stil zitten voor zo’n kleintje…
    Proficiat nog voor Marloes, en voor jou als meter ook natuurlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.