Verslag van de dag

Standaard

Een van de leuke dingen aan het feit dat je een babbelaar bent is dat je nu een antwoord krijgt op je vraag. Handig als ik wil weten of er kaas of choco op de boterham moet. (Grapje: altijd choco natuurlijk)

Je vertelt ook spontaan dingen over de crèche of je speelmomentjes bij oma en opa.

Dat je pap gegeten hebt, en dat oma naar de winkel moet om nieuw brood te kopen omdat er niet genoeg was om er ook aan de schapen te kunnen geven. Over het cadeau van Stella dat op de grond gevallen was en dat Stella gaat moet wenen.

Het doet mij ook plezier dat je een week na datum ineens aan oma verteld dat je met mama naar de maan geweest bent. Je weet het dus nog!

Ik ben wel nooit zeker of het allemaal effectief klopt. Want ik weet vaak dat je dingen en dagen door elkaar aan het halen bent. Mauro zit niet bij jou in de crèche dus jullie kunnen daar niet samen gespeeld hebben.  En ik hoop dat Seppe en Lucas je niet zo vaak pijn doen als jij zegt. Waarschijnlijk herhaal je hetzelfde incidentje dat een onooglijk schrammetje op je hand opleverde een keer of twintig.

 

6 suggeties bij “Verslag van de dag

  1. Zo leuk om te lezen! En grote glimlach omwille van het nieuw gekochte brood zodat er ook aan de schapen kon gegeven worden, want ik herinner mij dat er bij ons ook al eens een extra brood “voor de schapen” gebakken werd 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.