Nieuwe favoriet gezocht

Standaard

Ken dat gevoel? Je hebt een hele serie uitgekeken op Netflix en er overvalt je een grote leegte.

Je moet op zoek naar een nieuwe favoriet. En je valt in het bodemloze Netflixvat. Ellenlang lijsten van series die meer dan 90% matchen met wat je al zag en die je dus zeker moet zien.

Als ik alleen Netflix (want dat is ondertussen een werkwoord), kies ik voor iets simpels want er zit vaak een week of meer tussen twee afleveringen. En het mag niet te lang duren.

Passeerden de revue: Atypical, Jane the Virgin, Working Moms … En nu Hjem til Jul, in het Noors uiteraard. Hoe vreemd was het om automatisch de gedubde versie voorgeschoteld te krijgen.

Samen met de wederhelft mogen het reeksen zijn met iets meer body. The Crown, Suits, Mad men …

Kijktips? Het lief en ik kwamen er gisterenavond niet uit.

14 suggeties bij “Nieuwe favoriet gezocht

  1. Wij zitten met hetzelfde probleem! Vaak begin ik dan ook met zo’n reeks die aangeraden wordt en vind ik het eigenlijk niet zo denderend, waarna ik afhaak. Momenteel zijn wij bezig met The Crown. How to get away with murder al gezien? Die zit op Netflix, als ik me niet vergis. En mijn man vindt Vikings super goed.

  2. Karen

    La Casa de Papel al gezien? You vind ik ook goed (seizoen 2 wel iets minder). Peaky Blinders schijnt ook goed te zijn maar daar moet ik zelf nog aan beginnen. Black Mirror idem. 13 Reasons Why vond ik ook de moeite waard. De documentaire over Grégory vond ik heel pakkend maar daar wordt ge wel niet blijer van. :/ Had ge Sherlock trouwens al gekeken? Love it! The Handmaid’s Tale vind ik ook een topper, maar ik heb enkel nog maar seizoen 1 gezien. Is niet te vinden op Netflix, daarom nog niet verder gekeken.

  3. Oooh ik heb eens een blog geschreven over de grappige series die ik keek, zeker eens nakijken (grootste tip: The good place). Maar daarnaast ook – dead to me, after life, atypical, … ik kijk teveel Netflix hahaha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.