+33

Standaard

Aan de trui te zien moet ik op deze foto ongeveer even oud (of minstens groot) geweest zijn als Felix nu. Jawel, dat kledingstuk doet 33 jaar na datum nog steeds dienst.

DSC_1018b

Ik zoek naar gelijkenissen met de zoon maar vind ze niet. De guitige lach misschien? De neus? Hij heeft mijn oren, dat is al iets he :p Zijn barbieblonde haren en felblauwe ogen, ik weet niet waar ze vandaan komen.

20191017_073604

Lijken je kinderen op jou?

6 suggeties bij “+33

  1. Mijn oudste lijkt als 2 druppels water op mij toen ik klein was, jongste lijkt dan weer meer op mijn man toen hij klein was 😊. Zot hoe verschillend ze kunnen zijn, zowel uiterlijk als qua karakter 🥰.

  2. Ik dacht altijd dat Tuur totaal niet op mij leek qua uiterlijk en enkel qua karakter heel wat dingen van mij mee had. Tot ik onlangs een foto van mezelf op IG zette waarop ik de leeftijd heb die Tuur nu heeft. En mijn mama begon te twijfelen of ik het nu was of Tuur 🙂

  3. wow dat jij nog kinderkleren van jezelf hebt!

    ja speelplein Heverlee heeft eens foto gepubliceerd met mijn zoon in beeld en ik dacht “damn, dat ben ik als 5-jarige die daar passeert”. ‘k denk dat zelden maar zo opeens in een houding/pose/gelaatsuitdrukking en dan is het er wel.

    • Met dank aan mijn mama die alles zeer netjes en veilig bewaard heeft op zolder. Als Felix een meisje was geweest had ik een volledige garderobe. Nu recycleren we alles wat niet volledig roze met strikjes is :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.