Ciara op bezoek

Standaard

Amai, wat een nacht was me dat!
Als ik dit tien jaar geleden zou gezegd hebben, ging bovenstaande zin waarschijnlijk over cocktails en dansen tot het ochtendgloren maar nu dus niet 🙂

Geen idee of het door de storm kwam maar er lag precies een wervelwind naast mij in bed. Voeten in mijn gezicht, roepen in zijn slaap, in elke mogelijke richting draaien … Felix werd in ieder geval vrolijker wakker dan ikzelf vanmorgen, ik had er meer last van gehad dan hij.

Gelukkig hebben we dit weekend niet al te veel last gehad van de storm. Vrijdag was het nog licht toen we thuiskwamen en konden we buiten spelen. Zaterdag ontdekten we een ‘nieuwe’ speeltuin, speelden we met metekindje en kleine broer, deden we van ‘thee en koekjes’ en gingen we logeren bij oma. Want zondag is zoals altijd muziekdag. Ik ben dus weer eens ontsnapt aan de IKEA :p

Het was al jaren geleden dat we nog in het Vrijbroekpark in Mechelen waren. Fijne herontdekking, echt een leuke speeltuin. Met veel klim- en klauterdingen en een échte graafmachine. Onze kleine held durft niet van glijbanen of op een wip dus zo’n speeltuin vol alternatieve uitdagingen is wel leuk.

Deze diashow vereist JavaScript.

Niet(s) weggewaaid?

 

6 suggeties bij “Ciara op bezoek

    • Ik schreef een dag eerder dat de wederhelft naar de IKEA wou gaan in het weekend. Maar ik heb het weekend vol genoeg gepland om aan de IKEA te ontsnappen :p Uitstel is jammer genoeg geen afstel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.