Umbrië

Standaard

Felix zijn eerste woorden waren pasta en pizza. (Zo ongeveer) Ze kwamen net na auto volgens mij :p En voor de wederhelft is Italië op en top vakantie. Zelf vind ik het land ook een culinaire topper en in Umbrië was ik nog nooit eerder.

Wij gaan dus in de paasvakantie naar Umbrië! De paashaas zal daar ook wel komen 🙂

mailWe huren een huisje vlakbij Todi (via Airbnb, bij mensen met kinderen > lees: het huis is voorzien op kindjes en er is superveel speelgoed aanwezig) en verkennen van daaruit de streeks. Perugia, Spoleto, Terni … allemaal op een dik half uur rijden!

En als mijn mannen dit keer hun goesting krijgen … dan ik in de zomer zeker? We hebben voor het eerst drie weken verlof na elkaar, daar moeten we toch van profiteren?

Iemand tips? (Voor Umbrië of een extreem veilige bestemming buiten Europa dat zo’n succesnummer is dat mijn lief zelf goesting krijgt om andere uithoeken van de wereld te ontdekken.)

Zelf al vakantieplannen?

7 suggeties bij “Umbrië

  1. Italië staat ook op onze lijst, maar liever niet tijdens de zomermaanden, want té warm, daar hou ik niet van.
    Bij ons wordt het wellicht eenvoudigweg naar de Ardennen, en in het najaar nog een reisje naar de zon. We hebben daar ZO veel deugd van gehad. Voor herhaling vatbaar!

    • Wij gaan ook niet in de zomer om die reden. Met Pasen zal het al warm genoeg zijn. Wij zijn in het najaar mijn zus in Zuid-Frankrijk gaan bezoeken vorig jaar. Was inderdaad heerlijk. Wie weet doen we dat wel opnieuw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.