De Blog-a-thon van Celine

Standaard

Ik ben nogal impulsief en bijna per ongeluk bij een blog-a-thon terechtgekomen. (Ja, ik kijk naar jou Fieke :p)

Zeven dagen bloggen, of ook niet. Zeven dagen achter de schermen van mijn blog werken, of ook niet. Gelukkig is de hele uitdaging nogal vrijblijvend. En ondanks dat ik echt niks spannend meemaak de laatste weken, heb ik wel veel inspiratie om te schrijven. Dat zit dus al goed.

Wat ik ga doen?

  • De blogs van de andere deelnemers ontdekken. Heb wel al gezien dat er veel boekenblogs bij zijn en ik lees weinig en lees nog minder graag over lezen. Maar wie weet!
  • In mijn statistieken duiken.
  • Eens nadenken over de koppeling met social media? Ik zit met mezelf in de discussie van de kip en het ei. Over weinig volgers maar wel trouwe volgers en mensen waar ik virtuele vriendschappen mee heb opgebouwd.
  • Concepten opruimen of afwerken. Er staan een stuk of negen concepten klaar. Jullie wilden altijd al weten hoe ingenieus mijn fotoboekensysteem ineen zit right? Of het bevallingsverhaal van Felix lezen dat ik veel te laat na datum schreef en nu helemaal vijgen na Pasen is?

En jij, kan gewoon verder lezen natuurlijk. Of mij een vraag stellen, want er zijn hier toch weer wat nieuwe volgers bijgekomen. Is er een vraag die je altijd al wilde stellen maar nooit durfde te vragen? ’t Is de moment!

8 suggeties bij “De Blog-a-thon van Celine

  1. Leuk dat je meedoet! Ik ben heel erg actief in de boekencommunity dus dat komt vast daardoor haha. Ik probeer in deze blog-athon een balans te vinden tussen persoonlijke en vrijetijdszaken. Ik hoop dat het mij lukt! Voor de rest is inderdaad mijn motto niets moet alles mag, want ik wou het enorm laagdrempelig maken zonder druk! Veel succes nog! En leuk om dit artikel te lezen.

  2. Sorry, not sorry :-).
    Er moet inderdaad niet veel, maar het geeft mij wel het nodige duwtje waar ik al even op aan het wachten was. Zondag maakte ik in batch heel wat foto’s, en die heb ik vandaag allemaal bewerkt en verschaald.
    En dat geboorteverhaal: laat maar komen. Bij mij staat er ook nog zo’n concept klaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.