The blog-a-thon made me do it

Standaard

Jawel! Het was niet ‘verplicht’ maar ik schreef elke dag van de blogathon een artikel! Applausje voor mezelf dames en heren. Geen idee hoe het komt -want ik maak echt niks mee tegenwoordig- maar ik zit wel in een schrijfvibe tegenwoordig. Misschien doordat ik op het werk enkel maar annuleringsmails schrijf en dus niet echt een creatief ei kwijt kan?

 1. Brainstormen –> Ik houd eigenlijk constant blogideeën bij in app op mijn smartphone. Want lijstjes zijn leuk. Lijstjes kan je afvinken :p En ik vind lijstjes afvinken zo leuk, dat die lijstjes nooit echt lang worden.
 2. Schrijf een langverwacht artikel –> Een eerste versie met pen en papier dateert uit 2017, sinds juli vorig jaar staat er een half concept klaar en er wordt aan voortgewerkt. Ooit komt het er. Het langverwachte artikel.
 3. Concepten opruimen, afwerken –> zie vorig puntje 🙂
 4. Fotoshoot / -zoektocht –> Ik houd van ‘spontane actiefoto’s’ maar met een spiegelreflex rondlopen levert die niet altijd op. (Al is Felix het wel gewoon dat ik vaak foto’s maak) Ik zette de camera eens casual op een stapel gezelschapsspelletjes en haalde de zelfontspanner boven. Misschien is het niet zo’n goede, het ding moetecht naar de camera gericht worden en niet subtiel verstopt achter een arm of beker water. Na 2 minuten had Felix door hoe dat ding werkt en wou hij zelf op de knop drukken. ‘Lachen mama!’. Trial and error …
 5. Sociale media onderhouden –> Mijn social media zijn niet per se gelinkt aan mijn blog. Dat levert dus geen lezers op terwijl er daar wel vaak interactie is met andere bloggers. Moet ik nog eens over nadenken. Ik veranderde mijn gewone account alvast naar een businessaccount zodat ik wat statistieken kan zien en poetste mijn bio wat op.
 6. Je blog overlopen –> ander keertje 🙂
 7. Last but not least: publiceer een artikel

Iemand de keispontane foto’s zien? Ja hè?

 

 

4 suggeties bij “The blog-a-thon made me do it

 1. Goed gedaan!
  Hier is elke dag bloggen niet gelukt, maar ik heb véél meer voor mijn blog gewerkt dan de afgelopen maanden: concepten opgeruimd, oude blogconcepten uitgeschreven, een to do lijstje gemaakt met dringende aanpassingen, heel wat foto’s gemaakt, … Dus voor mij is het zeker ook geslaagd. Door de challenge heb ik een beetje nieuwe energie voor mijn blog gevonden, en ik hoop de komende maanden regelmatiger te kunnen bloggen, zodat er meer verschijnt dan enkel de lijstjes zoals daar zijn: count your blessings, as we speak, linkjesliefde, verbeelding book challenge updates, …
  Ik vind jouw spontane foto’s hier trouwens echt top :-).

 2. lezendstreepje

  Ik vond het moeilijk erbij te blijven, maar bloggen zit nu weer wat meer vooraan in mijn hoofd, dus in dat opzicht heeft het wel geholpen. En wat een leuk idee, die zelfontspanner!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.