And we are back

Standaard

Gisteren was mijn eerste werkdag ‘terug op den bureau’. De komende weken word ik maandag op kantoor verwacht. In juli, augustus en september maximum 2 dagen per week.

Het was leuk, en vreemd, en vreemd vertrouwd om terug te zijn. En handig ook, om face to face wat dingen te kunnen afspreken.
De treinwagon was ’s ochtends praktisch leeg, de stad tijdens mijn middagpauze gezellig druk. Ik heb meteen de lokale horeca gesteund …

Ik vind het super dat ik nog veel kan en mag thuiswerken. Geen schoolpoortstress is goud waard. Maar aan de andere kant merk ik dat Leuven echt zoveel leuker is om gewoon te zijn. Bij ons thuis zijn er ook winkels op loopafstand maar ik vond het vanmiddag lastig kiezen waar ik mijn lunchpauze zou doorbrengen. En dit keer niet omdat er nergens een leuk plekje is om naartoe te gaan maar omdat er zoveel zijn.

Wel tof, dat welkomstcadeau pal onder mijn bureau. Wanneer je het nieuwste streetartkunstwerk van Leuven komt bewonderen, zwaai dan eens naar mij. Ik zit achter dat open raam.

Hoe zit het bij jou? Terug op kantoor? Veel thuiswerk? Heropstart na lang technisch werkloos geweest te zijn?

8 suggeties bij “And we are back

  1. Ja, ik kan me voorstellen dat het fijn was om weer even op je werk te zijn. Hier is de school al weer even begonnen, maar ik ben daar ook blij voor. Even weg van thuis. Hoewel ik nu andere kinderen heb om voor te kijken en we bijna geen pauzes meer hebben als leerkracht.

  2. Hier is het terug back to normal, met één dag per week thuiswerk. We hebben wel een vrij groot kantoor, en kunnen voldoende afstand houden. Bij mijn man is het wel nog volledig thuiswerk, tot nader order. Maar J. kan wel al vier dagen terug naar school, en dat scheelt wel voor onze mentale rust :-).

  3. Irene

    Wij moeten nog tot eind augustus thuis werken en daarna begint mijn bevallingsverlof dus ik ga pas volgend jaar terug :p Ik moet zeggen dat ik het ergens wel raar vind dat ik niet meer naar het werk ga, al vind ik het thuiswerk ook wel fijn omdat er meer tijd overblijft doordat ik niet moet pendelen.

  4. Ik ben vorige week een dagje geweest en het voelde inderdaad raar aan, vooral omdat we maar met een beperkt aantal collega’s aanwezig waren. Binnen 3 weken moet ik nog eens een dagje gaan en ondertussen blijven we thuiswerken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.