Verlegen scheetje

Standaard

Kan iemand mij uitleggen waarom Felix (het eerste half uur) verlegen is bij mensen die hij eigenlijk wel kent maar in de speeltuin tegen willekeurige vreemden stoeft dat hij alleen van de glijbaan durft?

Gisteren spoorden we naar Aarschot om het ja-woord van goede vrienden bij te wonen. Heel de ceremonie plakte Felix tegen mij en toen ik hen proficiat ging wensen kroop hij zelfs letterlijk weg onder mijn rok.

Net voor en na het plechtige moment was hij als een gek aan het klimmen en klauteren. Hij speelde met kinderen die hij nog nooit eerder gezien had, zorgde ervoor dat ze goed wisten dat híj Spiderman was en sprak een vader aan die er nochtans redelijk imposant uitzag. (Denk aan: minstens 1m90 en struis).

B&F waren nochtans het schoonste koppel tortelduiven dat ik de laatste jaren gezien heb en het was een prachtige dag voor een trouw in open lucht.

3 suggeties bij “Verlegen scheetje

  1. chrissebie

    Ik zou t niet weten.Misschien is een speelplein een soort van vertrouwde omgeving, omdat hij schommel en wippen en glijbanen kent. Ik gok zo maar iets hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.