Het Vinne zonder water

Standaard

Wandelingen in het groen, een speeltuin en een terrasje. Al de provinciale domeinen die we tot nu toe testten hebben die dingen en zijn bovendien ook nog eens gratis. (Behalve wat je op dat terrasje consumeert uiteraard :p)

Wie deze zomer staycation houdt, kan ik aanraden om eens uit te zoeken welke domeinen er in de buurt zijn -of je kan net een tikje verder rijden en een domein bezoeken dat niet in je achtertuin ligt-.

Wij gingen al naar Kessel-Lo, de Averegten in Heist op den Berg, Hélécine (jawel, ook de Waalse provincies hebben van die domeinen), … en via Instagram kreeg ik de tip dat ik zeker ook eens naar Kasterlee, Retie en Boom moet afzakken.

Dit weekend zaten we in het Vinne in Zoutleeuw en ook dat stelde niet teleur. De wandeling langs het water werd er wel één zonder water want de vijvers bleken leeggepompt en veel watervogels waren er dus ook niet te spotten maar de spotterstoren was letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van ons bezoek voor Felix en metekindje Yara.

Wat spelen, de bijentuin en frietjes met curryworst. Meer hebben die kinderen niet nodig om gelukkig te zijn.

Ik vind dit een meer dan perfect alternatief voor Plopsa- en andere pretparktoestanden. Zeker voor kleuters die al die attracties nog te spannend vinden.

4 suggeties bij “Het Vinne zonder water

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.