Zomaar wat bekentenissen

Standaard
 • Ik zag nog nooit Free Willy. Of The Sound of music.
 • Ik was nooit nieuwe kleren voor ik ze aandoe. Als ik iets nieuws heb, moet en zal ik dat meteen showen.
 • Sinds de start van de coronacrisis zet ik geen wekker meer. Enkel wanneer ik een trein moet halen en een wekkertje om 16.00 uur wanneer het speelplein stopt, zodat ik niet zou vergeten meneertje op te halen. (Niet dat dat ooit gebeurd is he, mompolice!)
 • Ik vond Instagram Stories zo vervelend. Maar ik lijd aan zo’n gigantische FOMO dat ik ze toch allemaal wil zien :p En ondertussen begin ik ze leuk te vinden …
 • Ik word er zot van dat Felix (en co) speelgoed door elkaar halen. En al helemaal dat ze met een set playmobil kunnen spelen TERWIJL DE RIDDER KWIJT IS. Dat gaat toch niet zonder die ridder. Maar ik probeer mij in te houden. En kruip rond op handen en knieën om die ridder te zoeken wanneer Felix in bed ligt. (geen succes voorlopig)
 • Ik weet nooit hoeveel geld er op mijn rekening staat. Ook niet wanneer ik dat de dag voordien nog checkte. Het is een wonder dat dat nog niet vaker gênante situaties opleverde aan de kassa.

Doe eens zot, beken ook eens iets!

11 suggeties bij “Zomaar wat bekentenissen

 1. Ik vond die IG-stories ook maar niks! Maar nu dus wel. Soms vind ik het wat teveel maar wil ik ze toch allemaal zien, ik kan het niet verdragen dat er nog een cirkeltje rond staat. Maar de profielen (meestal degene die reclame maken) die me niet zo interesseren, schakel ik uit.

 2. Ik was ook nooit nieuwe kleren voor ik ze aandoe… ik laat ze wel altijd vaak liggen voor ik ze eens aandoe.
  Wij zetten sinds maart ook geen wekker meer… echt zalig!
  Iets bekennen… ik durf wel eens een hele dag in mijne pyama zitten om dan zonder te douchen terug in mijn bed te kruipen.

 3. Ik kijk meestal de eerste twee IG stories en schakel ze weer uit. Ze allemaal bekijken, wie heeft daar tijd voor zeg, dat gaat maar door en door en door en is meestal niet interessant. Mensen die non stop IG stories maken mute ik sowieso anders staan die altijd vooraan met minutenlange updates.

  Nieuwe kleren wassen voor je die aandoet? Moet dat dan? Ik hang die in de kast nadat de aankoop zak doorgaans een week of twee op de vloer in mijn slaapkamer slingert. Nee ik shop niet graag, show dan ook niet en vind kleren opruimen hatelijk. Maar dan ben ik wel dolblij als ik ze de eerste keer dan aandoe en dan doe ik nieuwe kleren wel meestal een paar keer kort n elkaar aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.