Theater in het bos

Standaard

Als wij naar het theater of naar de film gaan, gaan we meestal naar Leuven. Of anders naar Mechelen. Maar eigenlijk is ook Aarschot erg dichtbij voor ons.

Zaterdag was er theater in het Meetshovenbos. Het speelbos stond al langer op onze TODO-lijst en een theatervoorstelling voor kinderen was een extra goede reden om er eindelijk eens naartoe te gaan.

Kleine misrekening bij aankomst. We waren van plan op het ‘festivalterrein’ te eten maar ze waren daar oorspronkelijk niet van plan al zo vroeg open te gaan. Gelukkig vond de persoon aan de ingang het een goed idee om de ticketcontrole alvast te starten om zo drukte te vermijden.

Felix at mijn hamburger op en we installeerden ons voor Theater Froefroe. Die mengen poppenspel en gekke installaties met live muziek. Felix was nog te klein om heel het verhaal te snappen maar er was genoeg om naar te kijken. Van een fiets die het kon doen regenen tot een watermonster.

Jammer dat we een kwartier na het einde van de voorstelling het terrein al moesten verlaten om plaats te maken voor de volgende groep. We zijn dan nog wat blijven rondhangen in het bos en ergens anders een dessertje gaan eten. Ahja, ik had geen middageten gehad dus ik had wel een hongertje …

Hoe was jouw weekend?

4 suggeties bij “Theater in het bos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.