Dino’s in de dierentuin

Standaard

Ze beloofden zaterdag een prachtige herfstdag. Dat viel uiteindelijk een tikje tegen. Koud was het niet maar er vielen wel druppels. Dat hield ons niet tegen om een paar uur naar Planckendael te trekken.

De ‘nieuwe dieren’ gingen daar met al de aandacht lopen. Ze zijn overal in het park druk bezig met installeren van dino’s voor het lichtfestival binnenkort.

De lichtfestival zelf start pas op 27 november en loopt tot 10 januari. Maar ook zonder lichtjes is het al leuk. Een 3-jarige kleuter en dino’s … moet ik nog meer vertellen?

Enkel moeder en baby neushoorn konden nog concurreren met de dino’s. (En de speeltuinen natuurlijk)

Het thema van het lichtfestival in de Antwerpse Zoo is Alice in Wonderland. Misschien moet ik Felix daar ook eens mee naartoe sleuren.

Wij gingen nog nooit naar het lichtfestival op een moment dat de lichtjes aan waren. Jullie wel? Is dat de moeite? Of ging iemand al naar de dinotentoonstelling bij Technopolis? Is dat al leuk voor een kleuter?

3 suggeties bij “Dino’s in de dierentuin

  1. ah ik zag je foto op ig en snapte niet dat er nu opeens dino’s waren en enkele dagen voordien niet en dat lichtfestival was nog lang niet…het zijn dus voorbereidingen die gestart zijn.

    Nope nog nooit naar het lichtfestival geweest maar ‘k overweeg het wel met ons abonnement.

    • Wist je dat je met je abonnement enkele euro korting krijgt maar eigenlijk nog steeds best veel moet betalen? Ik ben een beetje bang dat Felix snel moe zal zijn en dat we niet veel lichtjes kunnen zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.