Kerst in Oostende

Standaard

Het is gebeurd! We vieren kerst ‘op een ander’. Ik ben onze vier muren redelijk beu en twee weken thuis zitten tijdens de kerstvakantie met niet eens het vooruitzicht om af te spreken met vrienden en familie of leuke uitjes te kunnen of mogen doen … het is er teveel aan.

Ik wil heel veel wandelen deze kerst, maar liefst eens in een andere omgeving. Insert AirBnB en een appartement in Oostende. Dan lukt het dit jaar toch nog om te gaan uitwaaien aan de kust.

Ik hoop nog tickets voor de Tik Tak-expo te kunnen versieren als die expo terug opengaat. Idem dito voor het domein Raversyde en museumschip de Mercator. Maar ook als al die zaken gesloten blijven is er genoeg te doen aan zee. Naast de gewone strandwandeling hebben we nog de keuze tussen streetart, een audiowandeling van het geluidshuis, op stap met Marvin Gaye … of we springen eens op de kusttram richting andere badstad of op de trein om Brugge zonder busladingen Japanse toeristen te zien.

Ik downloadde ook al een overzicht met restaurants die take away voorzien en het kerstmenu van De Grote Post ziet er heel lekker uit. Alleen nog bedenken of het mij gaat lukken om dat met Felix en buggy ‘thuis’ te krijgen want wij gaan met z’n tweeën al een paar dagen vroeger. Nummer 3 arriveert pas op kerstavond wanneer het voor Felix al bedtijd is.

De Oostende burgervader kijkt niet bepaald uit naar onze komst maar ik wel :p We zijn echt niet van plan zotte dingen te doen genre lichtfestival in Brugge met 1000 anderen.

Nog tips?

10 suggeties bij “Kerst in Oostende

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.