Grotemensenmuziek

Standaard

Met momenten loopt Felix de hele tijd te zingen. Bob de Bouwer en Piet Piraat en kinderliedjes die ik niet ken. ‘Laat de bal rollen’ en ‘Stampen met de voeten, spring spring spring’. Gelukkig weet Felix ook ‘grotemensenmuziek’ te appreciëren. Zaterdag hadden we een Leuvense moederzoondag. Naar de trouwende collega gaan zwaaien was geen succes (voor Felix, wel voor de trouwers), take away pasta kon hij wel appreciëren. En hij genoot nog meer van ‘De Sjel‘, de muzikale installatie van Sohnarr op de stadsbegraafplaats. Ik deed een klein omwegje zodat Felix niet eerst de speeltuin zou zien omdat ik vreesde dat hij dan niet meer naar ‘de Sjel’ zou willen gaan kijken. Maar het was bijna andersom. Hij wou niet ‘uit het houten muziekhuisje’, want de muziek is nog niet gedaan mama!

Toen hij de volumeknop ontdekte, heb ik hem toch maar mee naar de speeltuin gelokt. Dat werd té leuk. De speeltuin aan de Philipssite is niet gigantisch maar groot genoeg voor een kleuter om zich een uur te amuseren.

Ik hoop dat je ook genoten hebt van de zon want de komende dagen zal het precies ‘gene vette zijn’. “Frank zegt dat het gaat regenen.” aldus Felix die nog nooit het weerbericht met Frank Deboosere zag.

3 suggeties bij “Grotemensenmuziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.