Coronaverjaardagen 2.0

Standaard

Nu we een jaar verder zijn in dit hele coronagebeuren zijn er dus mensen die al hun tweede verjaardag in lockdown vieren. Of semi-lockdown of zelfs quarantaine. Niet in ideale omstandigheden.

Zo ook mijn zus en mijn BBF.

Maar dit jaar wordt hun verjaardag toch een beetje leuker. Ik denk toch dat zij dit leuker gaan vinden :p

  • Dit weekend ontbijt in de tuin van mijn BBF. Met spelende kinderen en hopelijk zonder hagelbuien. We gaan elkaar dit jaar toch minstens even zien.
  • Mijn zus woont in Frankrijk dus daar even langsgaan is geen optie. Maar het is zelfs dankzij corona dat wij dit jaar samen naar theater kunnen. Via onze smartphone volgen we allebei de familiethriller IMKE. Theater met Filip Peeters, Barbara Sarafian en Lynn Van Royen. Er zijn nog tickets, wie weet komen we elkaar tegen in de virtuele foyer.

Hoe zag jouw coronaverjaardag eruit?

4 suggeties bij “Coronaverjaardagen 2.0

  1. Karen

    YES! (Max heeft zaterdag ook zijn 2de lockdown verjaardag :’) Volgend jaar, voor mijn 30, hoop ik toch iets te kunnen ondernemen…) Merci voor het ticket! 😀

  2. mijn verjaardag? exact zoals alle andere jaren. Ik heb gewerkt en mijn mama belde ’s avonds wel (zoals elke avond overigens) om me proficiat te wensen. En de kinderen hebben vast ook wel 3 sec happy birthday gezongen of zo.

  3. Ik was bij de gelukkigen die in coronajaar 2020 op 30 juni een avondje met 9 vrienden op restaurant mocht! 🎉 Dit jaar doe ik daar met veel plezier nóg eens dubbel zoveel vrienden bij voor een tuinBBQ! 🥳 Bij deze ben jij dus al geïnviteerd! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.