Paaspauze

Standaard

Friyay! Het ‘oef-het-is-weekendgevoel’ is erg aanwezig. Deze week stonden er extra veel vergaderingen en opleidingen ingepland omdat dit normaal de laatste schoolweek was. Dat vergaderen lastig te combineren was met een kleuter in huis is een understatement. Felix is nochtans super flink alleen gespeeld.

(Ik heb wel zelf de treinsporen in elkaar gestoken)

Er werd deze week ook veel buiten gespeeld, Felix mocht een dagje met meter Lotje in de tuin werken (danku!) en hallelujah we hebben NIET geknutseld. Nog steeds geen nieuws over het knutselkamp dat dinsdag start/zou starten. Maar als dat niet doorgaat hang ik eraan vrees ik. (Ik ben nog steeds hoopvol, laat me :p)

Extra opluchting toen ik net ontdekte dat het maandag Paasmaandag is en dus een dag verlof. Eindelijk echt een paaspauze! Ik weet natuurlijk al langer dan vandaag dat Paasmaandag er zit aan te komen maar hoe langer ik thuis zit, hoe meer de dagen lijken op elkaar. In mijn hoofd is het absoluut onmogelijk dat we april 2021 zijn. Eerder oktober 2020. De tijd gaat dan toch snel?

Komt de Paashaas bij jullie? Of zijn het de paasklokken? Wat gaan jullie doen voor het weer begint te sneeuwen? Serieus jongens … sneeuw! Na een paar mooie lentedagen. Ik zei toch dat het onmogelijk april kon zijn.

4 suggeties bij “Paaspauze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.