Overload aan chocolade

Standaard

Met een oma en een tante die de paashaas uitnodigen en drie metekinderen kan je je wel inbeelden dat er hier flink gezocht werd de voorbije dagen. Gelukkig blijkt 3,5j nog jong genoeg om niet door te hebben dat je één ei verschillende keren kan verstoppen, zoeken én vinden. En ondanks dat we veel chocolade uitgedeeld hebben, blijft er een flinke voorraad over.

Niks dat we niet de baas kunnen hoor 🙂

Felix knutselde een ‘paasmandje’ met meter Lotje > Spot Batman :p

Enkel op Paasdag werd er niet van paaseieren rapen gedaan. Felix plande in de plaats daarvan een bezoekje richting dokter van wacht in. Een kartonnen doos in zijn oog met een dik oog tot gevolg. Hij bleef erin wrijven en het oog dichtknijpen dus lieten we de dokter toch maar even kijken. Drie dagen druppels zijn het verdikt. Morgen een laatste keer, hallelujah. Zo flink Felix bij de dokter was, des te erger wordt het elke avond om die druppels daarin te krijgen. In beide ogen dan nog. Alsof dat een optie is, nadat we net een kruisend kind tegen zijn bed drukten om oog nr 1 te behandelen.

Er hangt een stickerblad op maar zelfs het omkoopcadeau verliest zijn aantrekkingskracht wanneer ik de druppels bovenhaal.

“Ik was nog nooit bij de dokter geweest he?” aldus Felix. Wel eens natuurlijk, maar echt niet vaak. Hout vasthouden dat dat zo blijft want die druppels zijn een marteling voor kind en ouders.

Hoe was jouw Pasen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.