Op kamp in skipak – in april

Standaard

Het kamp van Felix mocht doorgaan! Hoera! En hiphiphoi en al! Ik vond dat leuker dan Felix zelf. De dagen voor het echt begon zag hij het zitten. Een paar dagen spelen in ‘de paarse groep’ op de ‘paasschool’ zoals hij het noemde. Geen idee hoe hij op dat woord kwam, maar het is effectief op een school (niet de zijne) te doen en het is Pasen dus ik reken het goed. Er kwamen nog kindjes van zijn klas en ze gingen met 1 begeleider en 10 kindjes op 1 locatie met gigantische speeltuin zitten dus hij zag het zitten.

’s Ochtends had hij ‘cold feet’. En niet enkel omdat het sneeuwde … Het voelde wel wat raar om het kind in skipak af te zetten, zo in april, want ze spelen zoveel mogelijk buiten de komende dagen. Maar hej! Ik dacht in februari al dat hij uit zijn buitenpak gegroeid zou zijn de volgende keer dat het sneeuwde en dat is toch mooi niet geval! De pinguïnonesie komt nog goed van pas.

Ik had sjaal, muts en wanten gelukkig nog niet te ver weggestoken.

Na zijn eerste dag ‘knutselkamp’ was hij gelukkig al enthousiaster. De ‘juf’ had verhalen verteld over Pluto en Mickey Mouse, ze hadden een paasmandje geknutseld met smarties en hij zingt de hele tijd ‘zakdoek leggen’. Hij gaat dus nog terug 🙂 Felix vond het alleen jammer dat de juf geen lego had.

Heeft het daar ook gesneeuwd? Paaspauze going strong?

4 suggeties bij “Op kamp in skipak – in april

  1. Bij ons kampen en speelplein geannuleerd. Dus we nemen lang weekend, laten de kinderen zich nog wat beredderen terwijl we thuiswerken en volgende week neem ik nog 2 dagen Corona technische werkloosheid.

    so far so good, veel gezins quality time dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.