België vakantieland

Standaard

Volgende week gaan we een paar dagen naar ‘Pays des Collines’, niet zover van Tournaie (aka Doornik). In tegenstelling tot wat iemand eerder dacht, ligt dit niet in Frankrijk maar is het ‘gewoon’ in België. Een stukje België waar ik nooit eerder kwam -denk ik (op een bezoekje aan Pairi Daiza na).

Het oorspronkelijke plan was wandelen en in onze hottub zitten maar Frank (Deboosere) vindt het precies een goed idee als ik toch al een nadenk over regenplannen.

De dino’s in Berissart lijken mij een must? En er is een soort van Technopolis in Frameries? De opgezette dieren en de levende kikkers, vlinders en schildpadden van het natuurhistorisch museum in Doornik?

Jij nog plannen de laatste week van de paasvakantie?

7 suggeties bij “België vakantieland

  1. zijn er geen goeie exposities in le Grand Hornu? Als je dan toch al in Frameries zit? Is een plek dat ik al 20 jaar “ooit eens wil bezoeken”. Wellicht wel minder kindvriendelijk.

  2. Hier is het deze week terug van werken geblazen. Maar ik ben wel heel benieuwd naar wat jullie daar gedaan gaan hebben! Dus laat die verslagen maar komen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.